چالش جدید استقلال برای میزبانی از سپاهان شاهکار درویش؛ ۲ فصل با ۴ سرمربی حواشی جدایی گاریدو | یاسین سلمانی پیشتاز، کنعانی زادگان و آل کثیر در سکوت! کریم باقری در تمرین پرسپولیس: بیشتر تمرکز کنید قرعه کشی جام حذفی انجام شد | پرسپولیس بازهم به سپاهان رسید غیبت سید جلال در مراسم معارفه کریم باقری گاریدو ‌برای خداحافظی، به محل تمرین پرسپولیس رفت + عکس کار سخت بسکتبالیست‌های آسمان ولایت مقابل شهرداری گرگان بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس نتیجه بازی سپهرصدرا و شهرداری ارومیه در لیگ برتر والیبال | سند شش دانگ قعر به نام سپهر صدرا+ویدئو اولین واکنش کریم باقری به سرمربیگری پرسپولیس | تلاش برای بازگشت کریم باقری سرمربی پرسپولیس کیست؟ + بیوگرافی و سوابق تیم ها خروجی جلسه هیئت مدیره پرسپولیس| کریم باقری سرمربی موقت تا نیم‌فصل فریادهای گاریدو در رختکن پس از شکست برابر مس: شما شایسته این باخت بودید! پخش زنده بازی رئال مادرید و سویا (۲ دی ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین قرارداد موسیمانه را تمدید نکنید | خواسته پیشکسوتان آبی چیز دیگری است رسمی؛ گاریدو از پرسپولیس جدا شد برگزاری جام جهانی کشتی ۲۰۲۵ لغو شد! بازگشت برانکو به پرسپولیس؟
سرخط خبرها

اتفاقات عجیب در باشگاه استقلال| استعفا در روز‌های پایانی دولت

  • کد خبر: ۶۹۰۷۰
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۷
اتفاقات عجیب در باشگاه استقلال| استعفا در روز‌های پایانی دولت
درحالی که زمان زیادی به پایان کار دولت کنونی باقی نمانده و طبق عرف مدیران باشگاه استقلال نیز با نظر وزیر ورزش و جوانان جدید انتخاب می‌شوند استعفای بی موقع اعضای هیات مدیره استقلال چالش تازه‌ای برای این باشگاه به وجود آورده است. آیا بهتر نبود مدیران استقلال یکی، دو ماه دیگر صبر می‌کردند؟

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، استعفای اعضای هیأت مدیره باشگاه استقلال و آشکار نمودن بسیاری از نقص‌های مدیریتی احمد مددی (در بیانیه سه عضو هیأت مدیره آشکارا به حضور افراد فاسد در باشگاه اشاره شده است) نشان از مشکلات ریشه‌ای در باشگاهی دارد که گمان می‌رفت در فصل بیستم روز‌های متفاوتی را برای هوادارانش رقم بزند و بتواند با یک کار جمعی و مدیریتی ناکامی سال‌های اخیر را جبران کند. مجموعه‌ای از اشتباه‌هات در نحوه تصمیم‌گیری، اما استقلال را به نقطه‌ای رسانده که دوباره ممکن است تغییراتی در هیأت مدیره و رأس مدیریت این باشگاه رخ دهد. با توجه به شدت و تندی بیانیه‌ای که از سوی سه عضو هیأت مدیره علیه احمد مددی منتشر شده بسیار بعید است که وزارت ورزش بتواند این گروه را به احمد مددی پیوند زده و اقدام گره‌گشایی در راستای تعامل این اعضا داشته باشد.

بنابر این با وجود مخالفت وزارت ورزش پیش‌بینی می‌شود که به زودی اتفاقاتی در هیأت مدیره رخ دهد و یا اعضا بروند و مددی بماند و یا اینکه اتفاقات دیگری رخ دهد و یک مدیرعامل جدید برای باشگاه استقلال انتخاب شود. تغییراتی که بی‌تردید به واسطه رسیدن به پایان زمان کاری دولت کنونی نمی‌تواند منطقی باشد، به این دلیل که با روی کار آمدن دولت بعدی وزیر ورزش و جوانان تغییر خواهد کرد و وزیر جدید نیز افراد دیگری را بر مسند کار قرار خواهد داد. بنابر این حضور افراد جدید و عزل و نصب‌ها در این برهه از فصل گره‌ای از کار استقلال باز نخواهد کرد چرا که تصمیم‌گیران اصلی برای فصل بیست و یکم بی‌گمان افرادی خواهند بود که اکنون هیچ سمتی در باشگاه استقلال ندارند.

در سنوات گذشته نیز با تغییر در بدنه دولت باشگاه‌های بزرگ و مردمی با تحولات چشمگیری مواجه شدند و وزیر ورزش جدید به سرعت در راستای تغییر در این حوزه‌ها گام برداشت و هیچ تردیدی نباید به ذهن راه داد که در آینده‌ای نه چندان دور نیز افراد مورد وثوق وزیر ورزش جدید بر مسند کار در دو باشگاه مردمی استقلال و پرسپولیس خواهند نشست. بخصوص استقلال که با انبوهی از بحران‌های مدیریتی مواجه شده که نمونه‌اش را در همین بیانیه اخیر سه عضو هیأت مدیره می‌توان به وضوح مشاهده کرد و فهمید که چه وضعیت نا‌بهنجاری به لحاظ مدیریتی در باشگاه استقلال حاکم بوده است. با این وجود، اما هیچ تغییری در این برهه به استقلال آینده کمکی نخواهد کرد و چه عاقلانه‌تر بود که اعضای هیأت مدیره باشگاه استقلال در این برهه هیزم به آتش حاشیه‌های استقلال که در سال‌های اخیر سر به فلک کشیده نمی‌ریختند و با همان وضعیتی که تا کنون با مددی همکاری کرده‌اند به کار ادامه می‌دادند تا فصل بیستم به پایان برسد. ضمن اینکه همین اعضای هیأت مدیره که اکنون به نحوه عملکرد مددی اعتراض می‌کنند و او را مدیر نالایقی برای استقلال می‌دانند خود در ابتدای فصل قبول کرده بودند که مدیرعامل باشگاه‌شان حق امضا نداشته و عضو هیأت مدیره هم نباشد؛ بنابراین هیأت مدیره‌ای که چنین استراتژی را در شروع کار خود در فصل بیستم پیش کشیده نباید توقع آنچنانی از مدیری داشته باشد که حتی کوچکترین حقوق هم از او سلب شده است. در واقع باشگاهی که مدیرعاملش حق امضا ندارد را همین اعضای هیأت مدیره ساخته‌اند و اگر به واقع روی مسائل مدیریتی باشگاه حساس بودند و دخالت‌های معاون وزارت ورزش و جوانان را برنمی‌تابیدند باید در همان ابتدای فصل موضوع را جدی می‌گرفتند و حرف خود را به کرسی می‌نشاندند،

اما ماه‌ها از همکاری گذشته و در شرایطی که زمانی تا پایان لیگ بیستم باقی نمانده، تازه اعضای هیأت مدیره به یاد بی‌کفایتی مدیرعامل می‌افتدند و با رسانه‌ای کردن برخی تصمیم‌های اشتباه و یا خلاف عرف مدیرعامل سعی نمایان‌سازی چهره واقعی احمد مددی را دارند که این استراتژی نیز خود انتقاد‌های بسیاری را به همراه دارد و اعضای هیأت مدیره نیز کم در وضعیت به وجود آمده مقصر نیستند. به هر حال اگر بخواهیم منطق را چاشنی تصمیم‌گیری‌ها در باشگاه استقلال کنیم باید به این باور برسیم که حتی اگر مدیریت استقلال نیز تغییر کند یا اعضای هیأت مدیره ناچار به جدایی شوند، با روی کار آمدن دولت جدید تفکرات تازه‌ای وارد این باشگاه خواهد شد و افراد جدیدی بر مسند کار قرار می‌گیرند و نباید تغییرات احتمالی روز‌های آتی را چندان جدی گرفت و راهی در جهت بهبود اوضاع کنونی استقلال دانست.

آنچه در این ماجرا بیش از همه ضرر‌آفرین می‌شود این است که با اتفاقات اخیر دوباره بهانه برای توجیه ناکامی‌های احتمالی در ادامه لیگ و جام حذفی جور خواهد شد و در نهایت دود آن به چشم هوادارانی می‌رود که احتمالاً انتظار می‌کشند استقلال جام حذفی را مال خود کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->